Loopbaancoach Amsterdam

Een loopbaancoach is een professional op het gebied van loopbaanmanagement die werkt met mensen in alle levensfasen en alle soorten loopbanen. Een loopbaancoach kan mensen helpen hun passie en interesses te ontdekken en de beste richting te vinden om te volgen.

Een loopbaancoach begeleidt en ondersteunt mensen in hun streven om van hen het beste te maken dat ze kunnen zijn. Ze houden sessies met de loopbaanzoeker, zowel één op één als in groepsverband. Het doel is om alle wanhoopsgedachten uit te bannen en de werkzoekende aan te moedigen om “er achteraan te gaan”, alsof hij of zij een wedstrijdsporter is. Mensen kunnen voor minder dan $10,00 lid worden van een loopbaancoachingsprogramma via de website.

Assessments en Tests

Om de sterke en zwakke punten van een individu te bepalen zult u bepaalde tests moeten uitvoeren. De sponsor zal deze aan u verstrekken, evenals de oefeningen die u moet uitvoeren. De oefeningen variëren van administratief tot technisch en de resultaten worden gebruikt om de nodige begeleiding te geven om vertrouwen in het gebied te krijgen.

De loopbaancoach zal de betrokkene ook begeleiden bij het opstellen van het cv. Het cv bevat alle informatie waar de werkgevers naar op zoek zijn, zoals opleiding, werkervaring, vaardigheden en talenten die de persoon zullen helpen de baan van zijn of haar keuze te krijgen.

Loopbaancoachingsessies

De loopbaancoachingsessies worden gehouden om het individu en het benodigde gebied van het cv te helpen versterken. De sessie helpt om de zwakke punten van het individu te benadrukken en te elimineren. Het helpt ook om te wijzen op hun sterke punten en de gebieden van het curriculum die verbetering behoeven.

Ze kunnen ook professionele tips geven over telefoonetiquette en professionele etiquettes.

Uitvoeren van tests

Het loopbaancoachingsbedrijf zal tests uitvoeren om de sterke en zwakke punten van de persoon te beoordelen. Deze tests zullen de sterke en zwakke punten van het individu aan het licht brengen, waardoor de loopbaancoach een plan voor coaching kan ontwikkelen en de uitvoering ervan kan oefenen.

Hulp bij het zoeken naar werk

Het doel van de loopbaancoaching is om u de baan te bezorgen die u wenst. Door middel van een assessment en tests komt u erachter wat de perfecte baan voor u zou zijn. Het kan nodig zijn een professioneel cv of een sollicitatiebrief te laten opstellen. Zij kunnen u ook aanbevelen voor een gesprek met een bedrijf of organisatie. Dit is een cruciale stap in het proces van werk zoeken. De loopbaancoach kan je helpen met het vinden van de juiste plaatsen om je cv in te dienen. Hij of zij kan je ook helpen met het bedenken van een script voor een sollicitatiegesprek dat je kunt oefenen tijdens ruwe gesprekken.

Andere methoden

Door het proces van prestatie-angst kan de loopbaancoach je ook helpen met het bedenken van een idee-systeem waarmee je gemakkelijk en effectief je doel kunt bereiken. De aanpak die wordt gebruikt om werk te bereiken zal worden geleerd door het proces van prestatie-angst. Er zijn echter andere methoden om dit niveau van prestatieangst te overstijgen. De loopbaancoach kan je ook helpen plannen te maken voor de toekomst nadat je de functie hebt bereikt die je wenst. Misschien wil je sportinstructeur worden, ondernemer of werken in de natuurlijke hulpbronnen. Al deze wegen bieden een carrière die verder gaat dan de gewone vooruitzichten op een baan voor een werkzoekende.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)