Ondernemers coach

Ondernemer de nieuw gevonden’ waarheid Een van de grootste voordelen van de moderne tijd is dat iedereen met een goed idee een bedrijf kan beginnen. Hoewel de vlam van het succes voor veel meer van ons zal worden gedoofd, betekent dat niet dat onze ondernemingen gedoemd zijn te mislukken. Voor de ijverigen verandert dat. Het betekent gebruik maken van de kansen die vandaag beschikbaar zijn.

Nu de concurrentie overal op de loer ligt, wordt wel gezegd dat degenen die succes hebben, degenen zijn die in een goede niche zitten. Hoewel het waar is dat elk goed idee snel zal sneuvelen als het niet goed is uitgewerkt, is er een groot pluspunt aan het hebben van een niche. Als je, na zorgvuldige planning en overweging, een niche kunt vinden die het hard nodig heeft, ben je verzekerd van succes. Gegeven zo’n niche, moet u uw aanpak voor succes plannen.

Een ondernemerscoach is van vitaal belang voor uw succes. Hij of zij moet in staat zijn u te helpen een duidelijk beeld te ontwikkelen van waar uw onderneming u naartoe zal leiden. Als u moet beslissen of u al dan niet een bedrijf moet starten, moet uw coach u helpen bepalen of dat bedrijf echt de moeite waard is. Houd in gedachten dat u genoeg tijd zult hebben om te beslissen zodra u zich van de alledaagse taken hebt bevrijd.

Een andere manier waarop u uw bedrijf kunt laten groeien is het aanbieden van out of the box diensten die de ondernemerscoach nuttig voor u maakt. Het aanbieden van human resources, office assistants, en andere diensten die het mogelijk maken voor een klein bedrijf om te groeien kan een stap zijn in de richting van een succesvol bedrijf. Waarom geen nieuwe ideeën introduceren op nieuwe gebieden?

Een populaire optie die veel mensen een geweldige manier vinden om van een bestaand bedrijf een succes te maken, is om het idee van iemand anders in een bedrijf te integreren. De ondernemerscoach met een wereldwijde aanwezigheid op de markt kan u bij deze belangrijke stap helpen. Veel kleine bedrijven hebben echter niet de luxe van een structurele of professionele organisatie. Een idee uitwerken dat een valabele zaak is, zodat het elders wortel kan schieten.

Als u het gevoel hebt dat u enigszins met uw mond vol tanden staat bij het idee om een niche te creëren, wil ik u er graag aan herinneren dat er, net als bij alle grote ideeën, een beetje creativiteit voor nodig is om een idee te creëren. Maar de weinigen die vooruit beginnen te plannen en de zaken op een rijtje zetten, kunnen slagen.

Ik kom jaarlijks meer ideeën tegen dan ik aankan. Ik hou van ze, en ik wens dat jij er evenveel van houdt.

Het leven van een ondernemerscoach is leerzaam. Op een bepaald moment in 1985, toen ik nadacht over het perfecte idee voor een klein bedrijf, stelde ik mezelf een eenvoudige vraag. Als ik een niche voor mezelf zou creëren, zou ik concurrentie creëren. Dat verbaasde me. Ik moest dus te veel concurrentie vermijden, want marketing zou de sleutel zijn om van deze onderneming een succes te maken. Intussen moest ik een idee uitwerken dat ik tot in de perfectie wilde uitvoeren.

Toen mijn antwoord kwam, was ik op zoek naar een idee. Het probleem was dat ik geen idee had wat dat idee zou zijn. Mijn doel was een perfecte niche. Dus had ik een eenvoudig plan in gedachten.

Dat was vijf jaar geleden. Met één simpel idee een jaar geleden, heb ik mijn bedrijf laten groeien tot drie entiteiten in minder dan tien jaar. Grootte doet er niet toe. Waarom het van drie naar tien is gegaan en niet langer twee is, toont de verbazingwekkende kracht aan in wat veel mensen geloven.