Professionele coach Bergen op zoom

De International Coaching Federation vat alle coachingsvaardigheden samen en moedigt ze aan om een voortdurende verbetering te zijn van de eigenschappen, vaardigheden en kennis die het resultaat zijn van hun opleiding en certificering. De ICF stelt ook dat coaching een consistente filosofie van leren en vaardige praktijken biedt die de theorie in daden vertaalt.

Om een Gecertificeerd Professioneel Coach te worden heeft Stallone net als ieder ander zijn vooruitzichten als ogenhelper verknoeid en ik garandeer je dat als hij een eenvoudig en goed bewezen systeem voor marketing had hij misschien ook zou proberen de wereld te domineren met zijn product. Maar dat is niet wat Stallone mede heeft gecreëerd. Stallone trok de aandacht van marketingexperts, en deze experts begonnen hem te coachen om een bedrijfscertificeringsprogramma op te zetten.

Het proces dat Stallone gebruikte is wat ik u wil presenteren als een krachtig stap-voor-stap onderdeel dat kan helpen in uw eigen coaching trainingsprogramma. Denk er eens over na: voor elk individu dat je ooit in je leven bent tegengekomen, is er één persoon die je een Kickstart heeft gegeven (of gemaakt) op weg naar het levenspad waarop je je nu bevindt.

Je reputatie als coach is wat je aan de wereld laat zien.

Hoe promoot of brandt men zich als coach?

Een goed hulpmiddel dat je kunt gebruiken om jezelf als coach te profileren is Filippenzen 4:8: “Maar gij zijt een uitverkoren geslacht, een koninklijk priesterschap, een heilige natie, een eigenaardig volk…” De huidige cultuur leert ons mensen te beoordelen naar nationaliteit of etnische groep, en dit is meestal een goede zaak. Er is echter niets zo subtiel schadelijk als te wachten met het beoordelen van sommige mensen naar hun nationaliteit of etnische groep en niet te oordelen over hun stijl van coachen.

uw impact op het leven van anderen

Meesterschap in coaching berust op het ontketenen van je coachingskracht. Wat ik bedoel is wat je weet, en hoe ver je het kunt brengen. Als je kunt putten uit je eigen ervaring en feedback wanneer je werkt met mensen die je hebt geholpen, zal dat je een heel eind op weg helpen om hen in staat te stellen zich zelfverzekerd te voelen.

Het leren luisteren, de tekortkomingen van je cliënt kennen en de hulp van anderen aanvaarden om hem in staat te stellen is de weg naar kwaliteitscoaching. Mindfulness, een van de grootste geschenken die je in coaching kunt inbrengen, is de bereidheid om jezelf tekort te doen en uit te buiten. Zou jij je nummer één cliënt zijn als je het gevoel had dat al je cliënten mensen alleen voor jou waren?

de nieuwe mens als instrument

Coaching leidt vaak tot onnodige gesprekken tussen cliënten en hun familie. Dit kan zowel vleiend en vriendelijk zijn als vijandig en vernederend. Uiteindelijk kunnen ze door de hele persoon van uw cliënt te leren kennen, manieren vinden om hun contacten met u te verminderen.

Om onnodig en kwetsend contact te vermijden gebruik je meer dan de meeste mensen e-mail en vermijd je charters die garanderen dat dit voor altijd met je zal gebeuren en die je belemmeren om nieuwe/oude mensen te ontmoeten.

Jongens.

Mindfulness is een krachtig instrument als het gaat om meer geld te verdienen met lesgeven. Het is oneindig veel beter dan het traditionele model van een baan in een kantoor.

voetbal coaching is niet voetbal als een club.

De meeste coaches voelen de behoefte om hun geld te verdienen door geld te vragen voor hun diensten. Het is waar dat mannen miljarden dollars uitgeven aan coaches, net als professionele atleten, maar echte leiders, net als degenen onder ons die dit spel het meest spelen, hebben een beetje meer in zich dat middelmatige zakenmensen meestal niet zoeken.

2. Begrijp waarom mensen u kennen en begrijpen

Als u overweegt een bedrijf in virtuele realiteit op het internet te bezitten of mede te drijven, kan virtuele realiteit u als leraar/creator veel beter authentiek maken dan face to face. Het succes van dat bedrijf is met of zonder jou.

Waar het op neerkomt is:

Om een goede leraar te worden moet je accepteren dat je andere mensen de gelegenheid moet geven om naar je werk te komen kijken. Het is heel gemakkelijk om te denken dat je eerst je eigen aanbod moet maken en het dan verkopen aan een markt die uitsluitend bestaat uit je directe coachingklanten. Dat is niet de waarheid, want je biedt meerdere mensen een kans.

U moet eerst één op één in het hoofd van uw potentiële klant kruipen en weten wat zij willen, dan naar uw coachingsaanbod kijken en de vaardigheid zien die u de klant te bieden hebt in termen van leren, groei en verbetering van hun leven.

De waarheid is dat de meeste mensen niets geven om jou als coach, totdat ze begrijpen wat het is aan jouw coaching dat ze er vertrouwen in kunnen hebben.

Verschillende soorten coaches praten met hun klanten op bijna specifieke manieren die we hen toestaan te krijgen.

Wat ik leuk vind aan het één op één coaching proces is dat ik je kan helpen op manieren die ik nooit zou kunnen via e-mail, teleconferentie, mailsysteem of andere vormen van face to face delivery.

3. Word een coachende autoriteit op het gebied dat u aanbiedt aan uw klanten.