Lyme

Als u ontdekt dat u de ziekte van Lyme hebt, is het belangrijk dat uonmiddellijk naar de dokter gaat. Op die manier kan hij een diagnose stellen en u de juiste behandeling geven.

U moet onmiddellijk met de antischimmelbehandeling beginnen als u een vorm van artritis, gewrichtspijn of keelpijn krijgt, of als u een vorm van huiduitslag krijgt, vooral rode vlekken.

Artsen kunnen niet altijd sporen van de ziekte van Lyme in het bloed vinden. De enige betrouwbare manier om de ziekte op te sporen is met de microscoop. De ziekte duurt slechts 3 tot 6 weken, maar de symptomen kunnen vele maanden aanhouden.vooral als het roodgekleurde sputum wordt gezien.

itieve symptomen zijn onder meer artritis, gevoelloosheid of tintelingen, en sluiten griep of andere infecties zeker niet uit.

U moet zeker naar de dokter gaan, als u een soort hoofdpijn of pijn krijgt die langer dan een halve dag aanhoudt, of als u last krijgt van nieuwe huiduitslag of zweertjes enz.

Voor de behandeling van artritis kunnen we zeggen dat er twee geneesmiddelen geschikt zijn. Het eerste is de corticosteroïden, die rechtstreeks kunnen worden geïnjecteerd. Het tweede is de selectieve serotonine heropname remmers, of SSRI’s.

Ze worden gebruikt voor de behandeling van mildere artritis, waarbij de symptomen beheersbaar en onder controle zijn. Deze behandeling heeft een laag risico op ongewenste bijwerkingen.N arrogante fibrofoliatez expandersymptillabetin – 1/5% tot 1/5% van de artrosepatiënten besloot SSRI’s te gebruiken als een vorm van artritisbehandeling.Vanwege de farmacologische werking van dit geneesmiddel is het belangrijk dat de zorgverlener patiënten een dementietest aanbiedt om te controleren op geheugenverlies dat op deze ziekte zou kunnen wijzen.

Competitieve evenwichtsoefeningen, ook wel excentrische oefeningen genoemd, kunnen helpen de ontstekingsreactie te beheersen en kunnen nuttig zijn bij patiënten met verminderde pijn door neuropathie.

Dementerenden die problemen hebben met communicatie. Ze zijn niet in staat om te antwoorden op vragen over hun omgeving, of niet in staat om in eenvoudige zinnen te converseren.

Als dementie niet wordt behandeld of onder controle wordt gehouden, zal zij in het hele lichaam herstelschade veroorzaken en symptomen veroorzaken die in de beginfasen van de ziekte misschien niet opvallen.

Het is belangrijk dat de arts fysio- en ergotherapie aanbiedt. Smerende verbanden met een gel van het silicone-hydrogel-type die op het gekwetste deel worden aangebracht, zijn zeer nuttig. De verbanden helpen het weefsel te herstructureren en littekenvorming te voorkomen.

Het is belangrijk dat het dieet wordt aangepast, zodat de patiënt gewicht begint te verliezen. De verbanden moeten dun zijn omdat het vet in het misvormde deel zal opzwellen.In het begin kan de patiënt pijn voelen in de misvorming. De mate van pijn kan afhangen van hoe gezwollen het vocht is. Het verband moet elke week worden vervangen. Het is ook noodzakelijk om zwaar tillen te vermijden. Vaak wordt bij patiënten opgemerkt dat de tong verstoord is. Dit kan wazig zijn of een driehoek vormen, of het kan eenzijdig van vorm zijn. Dit is geen eenvoudig probleem en kan worden verholpen door een zorgvuldige anamnese en nauwgezette ondervraging.

Zakken met glucose zijn niet nuttig. We weten allemaal dat suiker hypoglykemie veroorzaakt. Zelfs koolhydraten kunnen van nut zijn. De zak is gewoon een middel om de glucose in een vloeibaar medium in het systeem van de patiënt te brengen als het bloedsuikergehalte verhoogd zou kunnen zijn.

Dieetcontrole is een must. We kunnen de ziekte nog steeds niet genezen. We moeten de patiënt en zijn afhankelijke familieleden steunen.

Bacteriële infectie moet worden bestreden. De zakjesprocedure is niet effectief tegen darmkanker. Het elimineren van darmkanker maakt de zakjesprocedure overbodig.

Kankertumoren moeten worden voorkomen. Uccumine, een wortel die in de traditionele Chinese geneeskunde wordt gebruikt, is een biologisch en farmaceutisch middel voor de bestrijding van kanker.

Compressie is een ander belangrijk hulpmiddel. Behalve de zak, geeft geen ander hulpmiddel zo goed als compressie.LLT is goed voor hartinfarct, maar niet voor oudere/ylonische volwassenen. Noch voor trauma ouder dan 4 dagen.

Oraal middel tegen misselijkheid en braken is noodzakelijk.Het vermindert de eetlust en op korte termijn voor patiënten om te worden gebruikt voor oraal middel.We moeten alle voor-en nadelen bestuderen en dienovereenkomstig de cursus instellen.