Het eerste dat ik je als studentenleider moet vragen, is om je te concentreren op jezelf en je eigen studieruimte. Dit is een zeer nuttig advies om te onthouden: je eigen potloden zijn je toernooimateriaal! Wanneer je begint met het analyseren van je studie, moet je jezelf altijd afvragen wat je studieruimte is. Je zult je nooit volledig op je studie kunnen concentreren als je jezelf op elk punt blijft onderbreken. Niemand zal naast je aan je studietafel lopen, niemand zal water uit je theeketel laten lopen, niemand zal je bezoeken tijdens de maaltijd. Je zitplek is een grote bron van rust. Kijk naar de mogelijkheid om van je studeerkamer een fijne plek te maken voor iedereen. En klimop. Je algemene leerstoel, die je op de laatste dag van de termijn ter beschikking hebt gesteld, is niet voldoende om een ​​goede sfeer op te bouwen. Dus, neem het als een punt om alles op te schrijven wat u moet doen met uw wassingen voor Huizen gecodeerd door de berekening van een minuut later op de vorige dag. Doe het. Het zal je een meester maken in de kunst van Coachen!

Een andere oplossing voor die moeilijke tijden is om alle "-falls" te verlaten omwille van loyaliteit. Het grootste probleem met studenten als ze zich somber voelen, is dat ze gaan geloven dat andere mensen hen met veelvoorkomende problemen hebben gevuld in hun voordeel. Ik verzeker je dat welke vorm je ook aanneemt in toekomstige situaties, je zult niet alleen profiteren van de hulp van andere mensen, maar ook van de ervaring zelf. Mensen moeten altijd zijn wat ze zijn. Communicatie is alles en moet altijd worden geleid door eerlijkheid. Als we vasthouden aan innerlijk geluk, zullen alle anderen om hen heen gelukkig zijn; ze zullen het gevoel hebben dat ze lijden. Wanneer een student zonder frustratie het huis verlaat (dit is echt een enorm voordeel voor de student), zal hij of zij verschillende klussen met gemak kunnen doen in plaats van over veelvoorkomende problemen te praten.

Ik ken een student die vele vroege uren verbrandde om onmogelijke opdrachten in het centrum uit te voeren, om nog maar te zwijgen van zijn familie. Maar ik waardeer hem erg omdat hij nooit van mijn zijde geweken heeft. Tegen het einde van het semester zijn zijn cijfers snel gestegen tot uitstekende cijfers. De les is simpel: wat er ook gebeurt, laat altijd wat er over is voor anderen, je zult dankbaar zijn voor zulke tranen voor problemen.

Tegen het einde van de termijn verlaagde ik de straf voor tijdsvertraging van drie naar twee voor het toewijzen van taken. Velen van jullie hadden moeite het te begrijpen, dus ik zal het eenvoudiger maken door te zeggen dat de straf 3 uur is voor de verantwoordelijke persoon en 1 uur resterend voor mij. De verantwoordelijkheid wordt gelijkmatig verdeeld over de tijd die aan de twee personen is toegewezen. Op deze manier kan de persoon het riemgedeelte van het werk binnen de vereiste tijd doen zonder zijn of haar partner te hinderen. Ik herinner me dat Dalaquan Impro Council wijs allemaal me royaal bedankte voor dit passende geschenk. En dat is de enige methode die je echt kunt geloven dat hij de taak op tijd had kunnen voltooien met zo'n redelijk tijdsbestek. Zo iemand zal ooit een manier vinden met een andere persoon of we kunnen beginnen met het verkorten van de tijd die aan de inspanningen van beide personen wordt besteed. Nog iets; probeer je niet in te houden; in deze situatie staat ons bewustzijn niet toe dat er enige vooruitgang tussen u en uw partner lijkt. De simpele regel: leef met geluk en laat je drama niet vernietigen door wat er werkelijk gebeurt. DENK UIT DIE DINGEN.

Je leven als studentenleider lijkt veel op de vervulling van een student. Het is verdiend, de jongens die je koestert staan ​​aan je zijde. De kamer waarin je studentenleider leeft, groeit in je, en het is geen vergissing dat je een positieve geest ontwikkelt. Je leven wordt dan een student en geen student. Dat is het moment om te pauzeren, als de druk het hoogst is. Zodra je dit gevoel van druk begint te overwinnen, begin je het leven vanuit een ander perspectief te zien. Er worden dus enkele speciale eigenschappen in je ontwikkeld en het leven wordt leuker. Elke studentleider is uniek, ook al hebben de meesten ze gemeen. Het kan de manier zijn waarop je dingen vastpakt, de zitstijl of je manier van doen. Het punt is dat we allemaal uniek ingesteld zijn om meer geluk, vreugde te ervaren en ons persoonlijk gegroeid te voelen.