Life coach Roermond

Ik heb iets minder dan zes jaar als life coach in Roermond gewerkt. In die periode heb ik kantoren van naam bezocht en meegewerkt, waaronder een advocatenkantoor, een ingenieursbureau en een familiebedrijf. Afgezien daarvan was ik zo gretig om een kantooromgeving te creëren die de interactie tussen mijn medewerkers bevorderde en tegelijkertijd een stimulerende werkomgeving creëerde die mijn eigen etikettering stimuleerde. Ik ben daarom van vitaal belang voor de goede geadviseerde relaties tussen business en life coach dealy. Dit is voor mij van belang omdat 95% van het succes van een bedrijf direct afhankelijk is van de relatie tussen de business en de life coach.

Na wat vruchteloos onderzoek heb ik hier de naam gevonden die betrokken was bij een aantal betreurenswaardige incidenten met betrekking tot mijn leven. Om er een paar te noemen: thehoe.in-Life coaching en levensverbetering seminars. Bij een visfrituur in Polen werd ik geroosterd door een brouwmeester die zich niet liet imponeren door mijn uitleg dat hij aan zijn derde biertje van de dag zat. Dit zette me aan het denken: daar gaat mijn lunchpauze! En mijn gedachten leidden me naar lezingen die me overtuigden van de waarheid die in die oude tijdschriften verborgen lag. De waarheid is: als je relaties opbouwt die elkaar aanvullen, in plaats van te proberen je eigen speciale dienst te creëren, zul je krijgen waar je voor betaalt.

Hier is hoe mijn denken mij bracht tot het uitstippelen van een systeem dat coaching op een wekelijkse basis met lessen op een wekelijkse basis integreert. Het systeem werkt als een opslag- en herinneringssysteem waarbij je het geleerde in bewaring moet nemen voor de lessen van de volgende week uit zijn. Dit bespaart u tijd en geld en stelt u in staat een scherp inzicht en bewustzijn van uw eigen patronen te ontwikkelen.

1. Ondersteun uw eigen inspanningen en moedig uw eigen inspanningen aan. U kunt dit doen door:

a) Ideeën en begeleiding bij te dragen aan de gemeenschap

b) Je lidmaatschap te weigeren op een gezondheidsgerelateerde site

c) Ga na of je de gezondheidsgerelateerde sites en Facebookpagina's kunt bezoeken.

2. Geen activiteiten te ondernemen die met je eigen zaken te maken hebben. Dit zou kunnen zijn lezen, afdelingen bezoeken, het onderhouden van uw e-mail als je er een hebt en e-mail naar degenen die hebben bijgedragen aan uw site. Als u een leraar bent zou u kunnen nagaan of uw materiaal wordt gebruikt als onderdeel van uw cursussen om contact met u op te nemen.

3. Niet opvolgen van basiskennis, fitness en welzijn. Tijdens het bijwonen van conventies is het altijd ontmoedigend om het gebrek aan kennis of onwetendheid te zien van de ware betekenis van fitness en welzijn in alle gevallen. Maar het is ook ontmoedigend om de aanval op onze trots te zien door bepaalde mensen die proberen onze mentaliteit te vernietigen dat fitness en welzijn deel uitmaken van onze verplichtingen.

Personal trainers en diegenen die dit belachelijke concept van fitness promoten als een soort eentonig proces dat door een ieder in een ander land kan worden bereikt, zijn slechts twee kanten van dezelfde medaille. Degenen onder ons die een persoonlijk trainingsprogramma of een eet plan promoten dat iets is dat kan worden bereikt met wilskracht.  Maar diegenen onder ons die al vijf minuten aan het trainen zijn, zullen niets veroorzaken. Dus als je bij jezelf denkt, waarom zou ik mijn tijd verspillen met sporten, terwijl ik iemand anders zou kunnen zijn, die er plezier in heeft mijn tijd daarmee door te brengen? Ook u kunt dezelfde gedachten hebben, waarom zou u uw tijd verspillen?