spiritueel

 

Mensen moeten op de hoogte zijn van de activiteiten van CROW en in hun dagelijks leven verschillende verkeersveranderingen doorvoeren, zoals het gebruik van fiets en openbaar vervoer, het gebruik van openbaar vervoer in plaats van autorijden en meer lopen. Tijdens de projecten van een paar weken reizen de deelnemers in groepen van 5 km, als norm. Elke groep verwerkt daarom tussen de 20.000 en 30.000 passagiers. Deelnemers zijn verplicht een OV-kaart te halen, zodat het CROW kan laten zien dat het bereid is om mensen in grotere getale te helpen reizen zonder afhankelijk te zijn van een auto. Naast deelname zijn mensen verplicht om, je weet wel, een verkeersplan door te nemen. Fietsen wordt aangemoedigd, afgewisseld met lopen, en het aantal deelnemers wordt aangepast aan de eisen van de rijweg en het verkeer. Het verkeersplan regelt de elementen van het verkeer, de ruimtelijke ordening en het fietsverkeer in een bepaald gebied. De studie van de stadshypothese is een kort boekje dat door de partners is gemaakt! Dus ik wil alleen maar benadrukken dat zo’n zeer belangrijk document beschikbaar is voor externe verzoeken! Nou, na het lezen moet je in staat zijn om je eigen conclusies te trekken. “Dus bijvoorbeeld de stadshypothese is een kort boek dat is gemaakt door de partners!”

Wat zijn uw gedachten over de studie? Zit het in de mentaliteit van stadsplanners?

LUDVIG WESHLUP: De conferentie is een discussie tussen de deelnemers. Dit is dus een kans om te verduidelijken of het enquêteprogramma de gaststad zal helpen om te voldoen aan de Agenda 2020 van de FHZ. Het hoofddoel van ons onderzoek is uit te vinden wat het gemiddelde publiek is voor dit soort discussies.

De FHZ is van mening dat de steden van vandaag de dag zijn georganiseerd volgens veel verschillende regels, en dat culturele en administratieve definities het publiek kunnen misleiden wat betreft hun ervaringen in het echte leven. Daarom zijn wij geïnteresseerd om te horen wat het gemiddelde publiek denkt over hun dagelijks leven in onze steden. Hoewel deze enquête niet de ervaringen van alle burgers omvat, vinden wij het belangrijk te weten hoe de gemiddelde omgeving en de manier waarop wij in de stad leven er eigenlijk uitzien.

Gebruikt u een platform als Medium?

LUDVIG WESHLUP: Niet persoonlijk. Ik bekijk alleen de blog posts.

Wat zou je bloggers aanraden op Medium om ze te laten opvallen, verkeer te krijgen en nieuwe bloggers naar hun site te krijgen?

LUDVIG WESHLUP: Wel, er zijn al heel wat verschillende plaatsen op het web om te bloggen. Maar ik zou graag enkele mediums voorstellen: Reddit voor ideeën, Tumblr en Medium voor het delen van inhoud, StumbleUpon voor links, Bored Panda voor zijn mogelijkheid om inhoud te delen, enz.

Toch wil ik iedereen vertellen dat de inhoud die je schrijft en deelt er wel degelijk toe doet. Het is dus heel belangrijk om een andere manier te vinden om dat soort mensen beter van dienst te zijn. Het doel van Medium is om de interesse van mensen te verbinden over onderwerpen. Omdat het een dating site is, is het waar of niet waar. Omdat het een blog is, is het gebruik ervan waar. Maar het zal niet door alle lezers gezien worden. Ook moet je weten hoe je moet klinken. Over het algemeen zal het plaatsen van tekst op Reddit of Tumblr als een willekeurige volwassene niet worden beschouwd als een interessante inhoud en het zal niet worden opgeschreven. Het zal alleen worden upvoted of downvoted tot een halt. Daarom worden blogs die in de vorm van korte verhalen worden geschreven niet goed gestemd en worden ze zelden genoteerd. Ik weet of mensen in het algemeen, maar ook beginnende bloggers, je blogberichten niet vaak lezen. Door van je schrijven een kort verhaal te maken, verandert dit omdat je dan kunt bijpraten over wat je lezers gemist hebben

Lees meer:

Healing Den Haag

Familieopstellingen Den Haag