Prikkelbare darm syndroom Den haag

Een van de slechtste manieren om een gezonde eetgewoonte te verpesten is het overslaan van maaltijden. Maaltijden overslaan kan leiden tot een overmatig atletisch metabolisme, wat op zijn beurt kan leiden tot gewichtstoename.

We zijn ons allemaal bewust van de gevolgen voor de gezondheid van respectievelijk te weinig en te veel eten. Velen van ons lijden als gevolg daarvan aan het prikkelbare darm syndroom. Enkele symptomen van IBS zijn: diarree, maagklachten, opgeblazen gevoel, overmatige winderigheid, buikpijn, constipatie en winderigheid.

Het is zeer belangrijk om een eetroutine te hebben, omdat het ons de energie geeft om onze dagelijkse sleur door te komen en veel doet voor onze kwaliteit van leven. Bij IBS zijn er 3 hoofdsecties; de secretor, de sh-platen en de vulvar. De secretor is verantwoordelijk voor de maag (klieren van het zuiden en noorden) en de slokdarm / twaalfvingerige darm is verantwoordelijk voor de opname van voeding naar de groene platen (middenrif).

Gezien de hoeveelheid tekst die u hebt gelezen, zal dit gedeelte de belangrijkste aspecten van IBS behandelen. Voel je vrij om vragen achter te laten voor de auteur, ik zal met plezier vragen beantwoorden.

Secretor: Advies om gezond te eten als je last hebt van IBS

Je moet jezelf onderwijzen als je je afvraagt welke voedingsmiddelen je moet vermijden. Uw dieet hoeft niet gedetailleerd te zijn en u kunt beginnen met het vermijden van die dingen waarvan u weet dat ze u angst en pijn bezorgen. Concentreer je dieet op voedingsmiddelen met veel oplosbare vezels. Oplosbare vezels zijn te vinden in citrusvruchten, groenten en granen. U zult voedingsmiddelen uit de groep met weinig vezels, zoals brood, pasta en granen, willen vermijden.

Oplosbare vezels zijn ook te vinden in vis, bonen en haver, dus het is belangrijk dat je je bewust bent van alle granen en portiegroottes in je dieet. Je zult ook je IBS symptomen willen verminderen door meer vezels aan je dieet toe te voegen; de symptomen zullen echter verergeren als je deze eenvoudige tip negeert. Voor de badkamer zuiveraar:

Om te voorkomen dat IBS een groot probleem wordt, is het altijd beter om vooraf de voedingsmiddelen te eten waarvan je weet dat ze IBS-symptomen voorkomen. Dit zal niet alleen de symptomen minimaliseren, maar ook de darmklachten verminderen. Dit is precies de reden waarom we een goede kwaliteit inwendige darmreiniger aanraden, zoals Metamucil of Citronella voor de inwendige organen en parasietvernietiging voor het darmkanaal. Degene met de laagste kwaliteit DanONES is niet geïndiceerd voor de inwendige organen, het reinigt de dikke darm niet. De variant met de hoogste kwaliteit DanONES is wel geïndiceerd. Volg de aanwijzingen van uw arts voor het gebruik.

Kiefer: De zuurkool & kimchi thee is een favoriet onder IBS patiënten. Zorg er wel voor dat je bij het bestellen van kiefer een biologische, warme drank krijgt.

Magere koemelk, puur: koemelk is populair bij IBS-patiënten. Het wordt niet aanbevolen omdat het winderigheid kan veroorzaken. Stel voor om vetvrije melk te drinken.

JelloTurkey – bevat matige hoeveelheden eiwit en calcium. Je kunt jello het beste eten met rijst of melk.

Gezonde voeding suggesties voor IBS patiënten:

Drink veel water – het helpt bij het verwijderen van afvalstoffen en bevordert de spijsvertering.

Vermijd heet en gekruid eten.

Probeer de inname van zuivel en rood vlees te verminderen.

Findshew – licht gekookte pasta op basis van froot of tomaat verbetert IBS symptomen.

Noten – noten zoals amandelen en walnoten zijn populair bij IBS-patiënten. Deze zijn rijk aan calcium en magnesium. Een goede bron van magnesium is ook broccoli.